Fredag med stort F

Filmen var som sagt kanon!! Låg kanske lite nära ens egna sanning så det tog..man ville både skratta o gråta!
Efter filmen bestämde sig jag, Sofia och Mellen att fortsätta kvällen med lite drinkar o dans. Vi hade ju trots allt klätt upp oss!=)
Vi hamnade på G3 (kanske inte det stället någon av oss skulle föredragit i vanliga fall) men med skavsår och danssug så gick vi dit. De var ju gratis oxå..
Dansade och drack..
Hamnade på Kebabbaren, där jag allmänt satt och drev bara..när vi var mätta och belåtna hängde vi med Erik och P-a på "efterfest". Blev dock bara vi fem, men med Eriks lådvin så hade vi de kul. Youtube kan ju göra susen! Visst?!
Runt 6.00 tiden på morgonen hasade vi tjejer oss hem till Mellen för att "sova".
Jag var nog full ända tills på lördag kväll.
Då kom Lellis och Zeke och hade lite mys lördag med oss.
Petter och Casper kom inte heller hem fören sent på kvällen..men skönt vare när de var hemma igen=)

Söndagen tyckte jag oxå var en toppen dag.
Förutom låsoljan som sprutade sönder hela förrådet..haha
Vi åkte och plockade upp Carro och Nicke och stack till Exponorr. Satt i bil kö i nästan eller över en halvtimme från frösön till F4. Det händer nog inte varje dag. Men kul kunde man ju i bilen iaf som tur va=)
Åt lite lunch och gick runt och tittade i några timmar.
Köpte med oss munkar och svullade sen upp alla hemma hos C och N.
Mätta åkte jag o familjen hem och hade en lugn söndag kväll.
Härligt!!

Idag hare varit jobb för hela slanten, men har gått hyffsat bra. Hann träffa Pernilla som jag längtar efter ska klippa mig, samt han äta lunchen hemma hos Mellen

Dagens ord: JAG SAKNAR HAVET OCH MINA VÄNNER I UME LAND


Sex and the city!!

Fredag.

Ikväll är det den efterlängtade tjejkvällen.

Börjar lite smått med att Sofia kommer med bussen..
Åker ner på stan och går där en sväng och förhoppningsvis hittar något snyggt till kvällen..
Hämta upp Mellen
Göra sig iordning i hennes lägh
Fördrink!!
Bio
Krogen..

Vi är runt 10 tjejer vid det här laget som ska ut..blir nog riktigt skoj!!

Nu är det snart "bara" 3 (!!) veckor kvar till semester.
Längtar efter att få gå runt i sthlm och bara strosa runt och förhoppningsvis shoppa lite roligt..=)


Ladies night

Längtar riktigt mycket till imorgon!
Först så kommer Sofia med bussen, sen blir snabb shopping på stan.
Fix och trix hos Mellen.
Sedan Bio, Sex and the city.
Vi e tydligen uppe i 12 tjejer nu! Så det blir nog super kul!
Sedan blire utgång!!


Enda jobbiga den här helgen är väl att Casper hjärtat och Petter åker bort så det känns ju tomt=/ men samtidigt så vet jag att lillen kommer att få kul hos mormor o morfar oxå!

kan hittills sammanfatta den här veckan med:
stress
bråk
bortgjord
ånger


en annan tråkig sak som hände igår träffade mig i hjärtat, vet inte varför jag blev så ledsen över det, men det tog...


Titta på denna:

http://youtube.com/watch?v=y8baqly5cVI

jag garvar ihjäl mig!=)

Sofia 24 år

Grattis vännen på din dag!! Imorgon blire kalas för hela slanten!! Kul ska de bli när vi "sisters" äntligen får träffas samtidigt igen.. lär väl bli mycket gott i magen som vanligt! =)

Hade min sista lediga dag idag..har varit så skönt att bara få va hemma o sova lite då o då. Casper o jag har spelat lite fotboll och gungat gunga. Min lilla grabb kan verkligen kicka boll.. zlatan släng dig i väggen om typ 16 år :)

Tungan mår iaf bättre nu=) Svullnaden har gått ner så det känns ju inte som man går runt o har en klump i munnen hela tiden..

Nej nu vill jag ha sommar semester..kändes bra gruvsamt att gå tillbaka till jobbet imorgon med jobb hela helgen..*pustar*

har hittat en massa gamla hemska kort på datorn oxå..titta o beskåda..haha

   

Nej nu måste mitt lilla frö försöka sova..han sitter uppe o ritar och vägrar gå o sova..


...

 
         Kärlek

Har haft en bra helg. Hunnit träffa Carro, så länge sen sist nu! Jag blev så glad av att få träffa henne.  Hon betyder väldigt mycket för mig. Vi stack på hotings dansen som jag nog inte varit på på över 6 år. Både jobbigt men kul. vi satt bara och snackade hela kvällen intryckta i ett hörn :)

Fick träffa Soffan oxå, igår och idag då hon gick med oss på marknaden! Så mysigt!! Som tur är så får jag träffa henne på tisdag igen=) A lot of löv

Dagens dilemma: Ibland går ens hjärna på högvarv.. och man vet varken ut eller in..tankarna kanske inte är där dom ska va..

Dagens måste: Packa och åka hem

Hoting marknad

E heim i Hoting över helga..

nej usch så kan jag inte hålla på att prata...men iaf vi kom till Hoting sent igår kväll efter en riktig fredagen den 13.
Precis när jag sagt till Petter att jag brukar ha tur på den dagen så började h*lvete braka loss.

Det började med att vi skulle vara på cirkusen kl 19.00, klockan 18.00 är petter fortfarande inte klar (jag började då redan bli irriterad) Jag envisades med att vi var ju tvungna att äta före cirkusen för annars skulle det inte bli middag före klockan 22.00. Så för Caspers skull tyckte jag att det var bäst med lite mat i magen.
Ok! Vi åkte till Max där vi skulle gå in och äta. Väl där fanns det inga bord lediga..gick då tillbaka till bilen och skulle köra genom drive in.. I drive in kön var det fullt med bilar så vi stod som fast i mitten.
När jag då tittade på mina jeans ser jag att de är något brunt över dom. Luktade Bajs! Förstod inte var det kom ifrån men försökte intala mig att det var blomjorden jag burit upp på balkongen. Ser då att jag har över hela jackan oxå.
Casper hade visserligen länge sagt "Bajs Pappa", men jag trodde det bara var för att va kul. Ser då att han har hela stövlarna fulla med hundskit som då han har sparkat av på hela baksätet.  Jag blir skit arg och känner mig allmänt äcklad (matlusten var som borta) Försökte torka bort det värsta med våtservetter.
När vi väl får beställa så hör dom inte vad vi säger. Efter att hon upprepat vad vi ska ha så tar det väl ytterligare 10 minuter innan vi ska få betala. Casper har då lyckats ta sig ur barnstolen(!) och lever rövare i baksätet. Jag blir tok stressad och vill att han sätter sig ner. Ingenting med beställningen stämde (verkar de aldrig göra på det där stället). 10 minuter tills cirkusen börjar (!) Stress!!!
Petter börjar bli förbannad, jag ännu mera stressad, Casper full med bus, för många coca-cola i beställningen och en massa hundbajs!!
Tok kör till den där jävla cirkusen, inga bilplatser, utspilld cola över bilen, våtservetter som tar plats. Hårstrå i burgaren. Högt bråk på parkeringen om att nu ger vi upp. All världsproblem var tydligen mitt fel och då kände jag att nu får det vara tack o hej....Hur kul är det då att gå på cirkus??
Helt slut av persen sitter vi tillslut på bänken inne i cirkusen. Jag med tårarna uppe i halsen...
Summan av kardemumman, Blev  ingen bra fredagen den 13 för mig iaf...
frågan är bara den om det berodde på dagen eller om det var för att jag sa att jag brukar ha tur då? sug på den...

RSS 2.0