Jul, jul strålande jul....

Hoo hoo hoo

Länge sen sist. Har nästan aldrig tid att uppdatera min blogg, men idag tänkte jag göra ett försök=)

Sista dagen på jobbet nu på 4 dagar (!) SÅÅÅ skönt!! känns ganska välbehövligt.
Börjar bli grymt förkyld..vill inte!!!
varför e de alltid så att man blir sjuk precis när man ska bli ledig?? e det för att hela kroppen slappnar av?
jaja jag får kurera mig lite så jag orkar med julen ;)

mycket som hänt sen sist.

Casper har varit pepparkaksgubbe på dagis.. så söt o fin!=)  Jag ville först klä ut han till en lussebulle men tyvärr hade vi ingen kostym till det=) Lillgubben var så duktig under kvällen, han såg först lite förvånad ut men tyckte det var riktigt roligt sedan.
Tyvärr så dog vår kamera hela tiden, men som tur fanns våra kära grannar till undsättning och så fick vi låna deras, De filmade istället. Danke!!
 


Mer då..Nina har åkt till AFRIKA!! WHY??? buhhhhuuuu... en evighet känns de som innan vi ses igen..=(
Tog ett litet farväl Mellen o jag i tisdags och myste med fika.. Mellen min söta fröken hade såklart fixa present o allt..så nu e de payback ..hehe. Sötnos e va hon är!!



Jag har även återupptagit kontakten med min saknade vän Carrobarro. Minns inte sist vi pratade. Blir väl kanske så när man bor långt ifrån varandra. Men en dag vaknade jag upp o så kände jag..näää..så behöver det inte vara bara för att man bor långt bort!! Det väljer man ju själv!! och jag väljer att jag vill behålla min älskade vän och då är det nog bäst att jag ringer henne!! gjorde det och jag ville då aldrig lägga på. Men förhoppningsvis så kommer hon o hänga med mig och Mellen på juldan!=) O så Yurika såklart.. Hur kul kan det inte bli???
Saknar er tjejer!!
Puss...

oooppps nu e klockan 05,36..ligger efter i tiden..så vi hörs!!

RSS 2.0