Min älskade farmor

Farmor, Jag älskar dig! jag saknar dig! jag är psykiskt knäckt känns det som. Det var inte mer än väntat att du snart skulle lämna oss. Men ändå hade jag inte riktigt orkat förbereda mig på det. Du hade ju tagit dig ur allting annat förr så...
Det känns som om att mitt hjärta har blött sedan mamma ringde och berättade det idag.
Missförstå mig inte, jag unnar dig din välförtjänta vila! Det är du värd! Och farfar har väntat på dig länge nu.
Men jag är egoistisk. Jag tänker på att jag inte får vara med dig på jul. Krama dig och höra dig skämta.
Jularna kommer aldrig mera bli som förr..
Jag är egoistisk som alltid ville ha dig kvar!!
Alla minnen svämmar över mig. Somrarna uppe i Lidsjöberg. Dina spökhistorier. Din rolia humor. Ja ALLT med dig farmor var helt enkelt bra.
En hemsk sak som slog mig idag när jag jobbade, och som fick mig att krossas inuti var att du inte längre finns här, du är bara ett minne.
Orkar inte tänka på det. Men det slår mig hela tiden. 
Det här har inte varit en bra dag...
Och kommer antagligen inte att vara det på ett bra tag nu...

05.00

Mysko.. kom hem runt 23.00 igår från en toppen kväll med ninis och mellen. Mys o en massa gott! Tack tjejer!!=)
Måste vi göra oftare!!!
Somnade då direkt och nu kl 04.37 vaknade jag. Hade ju glömt ta ur linserna och sminka av mig.
Härligt...not!!
Klev upp o gjorde de och upptäckte att Petter fortfarande inte kommit hem.
Blir alltid orolig men antar att han somnat hos någon (han e på fest hos P-a som fyller år)
Men blir samtigt lite irriterad för senast jag pratade me han var påpekade han varje sekund hur full han var , och jag tycker de e en aningen onödigt att supa sig redlös kvällen innan vi verkligen ska ut!!
nu e han ju antagligen bakis hela dagen och de slutar väl med att han e nykter hela lördagen. Rolig kille!

men iaf..de som e mysko..eller snarare irritersamt är att man jobbar en hel vecka med tidiga morrnar där man kliver upp  05.00 och varje morgon som man ska iväg på jobbet är man såååå trött och man bara längtar tills man e ledig och får sova!! Nu är det lördag och inte f-n sover jag för det!!
Kanske hörs att jag trots allt e lite trött? kanske bäst jag avslutar det här negativa inlägget och går och lägger mig igen =P

gonatt! eller gomorgon..

"negg linda"

Fryser!!!

Efter många om och men..typ vänta på tvättmaskinerna, diskmaskinen m.m. så tog vi oss iväg till mor och far.
Men först ett stopp i Lövberga hos min älskade bror med familj. Där blev de go middag (hemma gjord pizza) och go efterrätt. Mycket snack. Lite presentöppning. En massa spring och bus. Precis som det ska va. =)

Synd bara att de var snor halt och man trodde man skulle blåsa av vägen. Möte ju både ambulans och bärgningsbilar, Plus avblåsta bilar så det gjorde ju inte saken lättare.
Men fram tog vi oss. Skönt var ju det.
Alltid hel mysigt att få vara hemma hos mamma o pappa o bli bortskämd med go mat!!
Lär väl bli ännu mer fejt efter den här helgen med tårta o annat slisk..
Men va ere man säger..detta blir sista helgen på ett lååååångt tag...
ya sure ...=P

Skönt med hösten men ändå jobbigt. Men det kan jag ju iofs inte skylla hösten för.
Får ibland ångest attacker och vet inte var jag ska ta vägen. Allt kommer över mig ibland och det jobbiga är att jag inte kan göra nått åt det. Inte mer än att må dålig och grubbla över de hela.
Hatar att inte kunna få vissa saker ogjorda. Förstår inte varför och jag ångesten är väl antagligen ett tecken på det hela. Kanske därför jag haft mindre magsår och bara velat spy. Men som tur är så fattar inte alla hur jag egentligen mår..
Det e ju i slutändan mitt bekymmer, mitt fel och mitt magsår...

Lite roligare saker att prata om:
*Längtar verkligen tills imorgon när Petter ska öppna sina paketet. Återkommer imorgon om va de var han fick..=)
Han har dessutom planerat hela sin utstyrsel til nästa helg. Jag bara viker mig av skratt för var gång jag ser hur han ska se ut!=)
*Jag o anso kommer dock kanske inte vinna bästa utklädnad men vi kommer att se till att vi får jäkligt kul iaf!!=))

Vill även passa på att tacka Ninis o Mellen för den trevliga middagen ute på stan med mig o casper. Var väl kanske inte direkt lugnt o fridfullt (tack casper *ler*) Men huvudsaken vi hann träffas. Det är när vi ses jag för var gång inser hur mycket ni betyder för mig!! tack tjejer! vi har ju lixom hängt ihop ett par år nu!=) hmm..17 år!!! =))
Synd Sofia inte var med..usch va jag saknar dig gumman!!! blir mysigt till jul..

Nej nu ska jag gå o lägga mig och krama om de goaste killarna i världen.
Petter...Tack för att du finns för mig!! skulle inte klara en dag utan dig!! Älskar dig!!
natti....

Ja jag vet att jag måste sova ...ska bara...

Jopp klockan är nu 22.56. Borde egenligen ha lagt mig för länge sen, men eftersom Lilla C tog o somande vid 21.00 ikväll ville jag lixom uttnyttja tiden o få lite gjort.
Kanske inte hunnit gjort något vettigt men iaf, har åtminstone fått suttit vid datorn i fred!
Petter jobbar kväll den här veckan. Och på Lördag fyller han 25 år!! Tänk va tiden går fort! (låter som dom där "äldre" nu)

Angående nästa helg..Vet fortfarande inte va jag ska klä ut mig till, så jag överväger nästan att stanna hemma. Vi har ändå ingen barnvakt.  Får ont i magen bara jag tänker på det..

Har haft tre lediga dagar från jobbet.. såå skönt!! Lika trist att komma tillbaka, bara gnäll o stök! O så nu när Zandra ska sluta oxå..fy va tråkigt!! vill verkligen inte det!! hur ska jag då klara mig?!
Men iaf för att ta vara på ledigheten så satt vi o myste hos Camilla och Andreas. Vi drack vin och öl (på söndagskvällen ; ) Jag som inte druckit på ett tag blev berusad redan på första glaset..och trött!!
Jag e ju egenligen ingen vin drickare heller, men jag börjar förstå tjusningen med att smutta på ett glas vitt vin! Oftast så dricker jag ju bara annars för att bli kanon full, tycker ju inte att de e gott..haha

Kan ju hälsa mina vänner att jag ska skaffa hemtelefon igen oxå! på tiden va?! haha..
sen än en gång. f-n va jag saknar er alla mina vänner utsprida över landet!! men de vet ni redan va?=)

PUSS!!!

Föräldramöte =100 vuxen poäng!!

Ikväll är det vårat första föräldramöte att gå på! Man känner sig riktigt gammal då!=) Men de ska bli kul oxå, träffa alla andra barnens föräldrar, kanske någon man känner igen!

Klockan e nu bara 05.59, var tvungen att kliva upp tidigt idag, har tvättstuga och så ska jag o casper åka o serva bilen..yeahhh..men han sover än så han har det nog bra =)

Mer då..hmm..
snart ska Lellis ha bäbis..mys!!

Två små tankar:
Tänker på K som varit borta nu i en veckas tid, känner henne inte, men har pratat med henne några gånger. Tycker det e jätte hemskt iaf att hon inte kommit till rätta än. Hoppas någon hittar henne snart!!

Tänker på Meja och hur stark hon egentligen är, medan andra kanske bara lägger av då kämpar hon än mera. Hon är helt otroligt stark, och hon har gjort otroliga framsteg!!
Saknar henne JÄTTE mycket. världens finaste tjej!! Men en hel vecka får vi ju iaf träffa henne när vi sticker San Augustin!
 saknar faktiskt dom här token oxå =P  


RSS 2.0