Sjuka

Igår när jag kom på jobbet mådde jag mysko, kände mig inte som jag.. började plötsligt gråta när jag såg att jag skulle jobba även på torsdagen (min enda lediga dag på 8 dagar)
blev inte bättre av att jag planerat in att träffa Marielle och Måns och gå o fika med dom. Hade ju inte träffat Marielle något från inskolningen heller och det hade varit så kul att hitta på något. Hon verkar hel kul! Samt att jag tror att Casper o Måns säkert kommer att kunna bli bra polare. Skiljer bara 7 veckor mellan dom!=)

Men iaf senare på dagen så ringde de från dagiset o sa att Casper hade sovit hela dagen och han hade nästan 40 (!) graders feber..då föll allt på plats..kanske därför som jag var så överdrivet känslig och mådde dåligt!!
Hämtade upp honom och han var glödhet..stackarn. For hem o tog tempen även på mig själv. hade själv över 38 grader..tråk...nu måste vi vara hemma några dagar så att lill bus blir bra!!

Petter står just nu nere i köket o gör lite lunch innan han åker o jobbar. Hade önskat att han varit hemma o bara kramades med mig, men nån av oss måste ju dra in pengar! =)

Känns förövrigt som det händer mycket kul nu framöver som man ser framemot...
ex:
 Ny diskmaskin på Torsdag!! *vad jag har längtat*

   IKEA!!!! Nästa helg..here we come!!

    Maskeradfest om 3 helger. Kändisfest!! F-n va kul!!

"Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång. " /Latinskt ordspråk

Japp så är det nog..är över öronen kär i Mitt mys mr P och därför skyller jag på att det är därför jag inte fattar matten. bra ursäkt va? =P
Nej seriöst så får jag inte ihop talen och jag börjar bli smått stressad när jag vet att jag har prov nästa vecka..HJÄLP!
Får väl åka på mallans aloevera party bara för att träffa hennes mattesnille till svåger så att jag tillslut fattar matten!!

Imorgon börjar mitt mördar pass...7-22..eller hela helgen är en piss helg egentligen. Hela dagarna längtar man bara efter att få komma hem och rusa fram till Lilleman och plocka upp honom och bara gosa på honom o pussa på han!! Sen är det så mysigt att ha mamma hemma oxå och äta middag och surra om ditten o datten.

Pappa o petter verkar dock ha det riktigt bra utan oss oxå, de gör saker de inte brukar göra annars. men de e väl bra de, för de e endå saker jag o mamma inte tycker e kul att göra!=)

Har även kommit till insikt med en sak, människor förändras och man kan faktiskt inte gilla alla människor. Kanske inte ogilla heller men man behöver ju faktiskt inte umgås med dom iaf!!
Vet att jag har varit för godtrogen o för mesig när de gäller de, men jag känner att jag orkar inte med sånt längre.

Jag vet vad jag har och vad jag vill ha! Thats it!!

Satt förövrigt o fnissade över en sak ikväll.. ANNA: minns du förra lördagen?! vi inklämda i bilen med halva barnvagnen och barn och petter gående i frasses "drive tru" (dålig engelska) Såg riktigt kul ut med honom inklämd i kön, gåendes!! Haha..

Idag är förövrigt en sån där dag då jag känner att jag börjat få kläm på livet och att jag är så lycklig för det jag har. Skulle inte byta det mot något i världen! Men jag må än en gång säga.. mina vänner jag saknar er såååå..och ni vet vilka ni är! ;)                    

Kom hem!!

  Blähhh tråkigt utan min petter här!! Saknar våra vardags mys kvällar!! Istället väntas bara en massa jobb jobb o jobb. KOM HEM MIN SÖTA PRINS!!

 Puss påre

Här är föresten fågeln (?) petter har sytt som han ska ha på jakten...;)



Tur man har en bra mamma som ställer upp i vått o torrt och tar hand om Lille man!

Kan inte heller påstå att jag är utvilad. Förra helgen (min lediga) bar det av till ume. och det var ju så intensivt och rörigt emellanåt så man kände ju inte att man var ledig. Den helgen körde jag nog lugnt 60 mil..
Bodde hos Anna m.familj (snälla dom) men vi var knappast sociala mot dom. Synd!!
Hann även träffa Yurika lite fort, och Alva o Björn! Men även där blev det en kort stund!

Var hem till Linda o Jimmy och såg deras fina hus..ja..jag är avis!! Träffade go mejsan som jag saknar sååå mycket!! Hon har blivit så duktig och stark! Henne är de "go" i=)
Ida har fyllt ett så vi hann fira henne oxå..hon e så söt!!
hmm..mera då..
ja just ja..Erik undrade om jag o Petter väntade barn igen när han klappade mig på magen.
Jag vart riktigt sne (!) och svarade med- nej erik jag ser ut så här, jag e bara tjock!
-puhhh pustade han ut då!
Jaja..så vare me de..vi skyller på att svärfar var full...hmm?!
Så då bestämde jag mig för att mina 3 v på "diet" var bortkastad med tid och bestämde mig då istället för att äta normalt igen..och gissa..när jag väger mig några dagar senare då så har jag gått ner 2 kg!!
Vad vill jag då ha sagt med detta?! Jo ät!!!

Tack Nina för tacomiddagen..länge sen jag åt de! mums!
Och tack för att jag fick låna din grafräknare ikväll!!

Sofia..de va sååå kul att prata med dig igår!! Lääänge..kändes som om du satt vägg i vägg o pratade med mig..fast de e klart ..då skulle vi ju inte ha behövt att prata med mobiler!!=)
thank you ericsson! ;)

Nej nu ska jag se idol..e så less på den här säsongen..men va gör man inte?!

Tjoooo


Tack Sofia!

Tack gumman för alla bilder som du skickat från vår mysiga tjej +casper dag!=)
Vill som sagt att du kommer hem snart igen så vi får göra om det!!
Om inte annat så ses vi ju snart nere i sthlmo förhoppningsvis.bara nina o jag får våra lediga helger att gå ihop!=)

   


   
  

 Annars då?! Hmm..börjar med matten på måndag iaf..har haft utbildning idag om diabetes. Ganska skrämmande vad många människor som räknas få diabetes!!
Så nu blev jag ännu mera motiverad att äta rätt!!

2 dagar kvar..umeå here we come!!

TJO!

Är sååå TRÖTT!

Sitter o skriver nu lite fort innan jag ska hoppa i duschen! kl är 06.06
Har just skjutsat iväg älsklingen på jobbet. Och casper han tog o somnade om igen..stackarn, men de e bra de då kanske han blir lite piggare. Han ska trots allt på dagis idag..
Själv börjar jag inte fören kl 8.00 men är redan ap trött!!
Så mycket jag ska hinna idag, möte med jobbet, springa till komvux..ja just ja...Linda har tagit på sig världens grej och jag vet att jag kanske inte har den orken att klara det men jag MÅSTE...jag ska läsa upp matte b och matte c framtill jul. Värsta är att jag ska fortsätta jobba heltid men jag vågar inte be chefen att ändra mitt schema än en gång =/ (fega jag)..
Sen så blire förhoppningsvis Högskola nästa höst ;) hoppas hoppas hoppas! Vill verkligen de här!!

Annars då...hmm..somsagt umeå i helgen..längtar!!

Har haft några rejäla jobbardagar nu men ikväll blire bara myyyyss..åhh vill hem nu! fasten e hemma..men ändå inte =) hihi...

hopp i duschen!
tttttttjiiing

Tyst unge!!

åhhh klockan är nu 23.00 är tröttare än en sko i ryssland. men vad gör man inte ...-mamma-mamma-mamma..
hade de varit morgon så hade jag nog myst och haft ett leende på mina läppar när han ropar efter mig.
men inte efter kl 23.00 på kvällen efter en lång helg på jobbet.
nej bläh vill ju bara sova!!
så SOV NU säger jag bara!!

Har förövrigt haft det riktigt roligt på jobbet. Tur jag bytt helg! Så att jag får jobba ihop med Zandra igen!! Har trots allt bök o stök idag har det varit riktigt roligt att jobba!! Nästan så man ser framemot att jobba igen..oooppss..sånt kanske man inte säger högt!?=)

Mer som hänt då..Åker till Umeå på Fredag. Ska faktiskt bli riktigt kul! Synd att det är så lite med tid för att vara där. Hej hopp va jag saknar många där uppe när jag tänker efter. Nästan så man överväger att flytt...oooppps sa jag de där högt oxå!?=) Eller om jag inte packar med mig alla härliga människor där uppe  och tar med mig dom hem o adopterar dom som mina egna!? ..hehe
Men sånt måste man kanske kräva tillstånd till eller?

vill även säga SOFIA ...va kul att du ringde i helgen!! SAKNAR DIG verkligen och de e så tomt när du har åkte i väg igen...;( Love you!!

 Tok Fia..ooopps igen.. ja mena Sofia!

Nej nu ska jag hoppa i sängen..
Tjillevippen


RSS 2.0