Känner mig instängd!!

Har typ suttit i den här lägenheten nu i snart en veckas tid. Ja förutom 1 1/2 timmes mathandling i torsdags. Men det tycker jag inte kan räknas.
Jag vill ut, träffa vänner, fika, shoppa loss (fastän jag egenligen inte har några pengar den här månaden), jag vill göra allt..som jag inte får!!
Varför blev det såhär? Jävla kyckling alt glass!! Erat fel ifall ni var dåliga och vårat fel som var så korkade att vi åt av er!!

"Svårt att veta vad man vill när man inte vet vad man får"

Vilket ap liv för tillfället!

Sedan i söndags har ens s.k liv inte varit myckte att skryta över. Jag har väl iofs mått lite bättre efter måndags kvällen men inte så att det går att skryta.
Casper hjärtat han har dock inte blivit bra någon gång, han behåller visserligen maten men efter några timmar är det som att hans kropp reagerar genom att pressa ut allt igen, från alla håll.

Och ni som känner Min prins vet kanske att han inte direkt var ett stort barn förut, så ni kan ju tänka er hur han ser ut nu!
Jag vill bara gråta när jag ser han. Så fort han ligger ner så ser man bara revbenen sticker ut o höftbenen..nej usch för det här eländet!!

Iaf så var vi till doktorn igår o han misstänkte att vi antingen kunde ha salmonella eller kyckling bakterien. Bläh för båda! Har lämnat prover, så nu avvaktar vi för att se vad det är för skit vi egenligen dragit på oss!
Skönt att vara hemma iaf..kan säga att jag blev ganksa mättad av att lämna Sveriges gränser
på ett lååååååååångt tag framöver.

Over and out..


Hemma

Hej hej..nu e vi tillbaka från en vecka i solen.. och Nej..jag är inte brun!!! Petter fick dock ganska mycket färg.
Har väl iofs sina förklaringar med att jag inte var i solen överdrivet ofta. Men bra hade vi iaf. Kul att träffa alla, och hitta på lite bus. Det var ju som sagt allinclusive så vi fick äta o dricka hur mycket vi ville. Hur det funkade är en saga för sig. Personalen var inte särskillt trevlig och hamburgarna var råa..
Men men..annars vare bra=)
Vi hade verkligen tur med vädret. Det brukar ju kunna komma lite skurar där nere på dagarna, men vi hade solsken hela dagarna, så det var skönt!!=)

Det jag o min familj gjorde under veckan:

Lördagen:
anlände till hotellet kl 13.00. Hade då fått ett sms om att jag nu kommit till spanien och att jag ringde för en väldigt billig summa. Fasen va kul tänkte jag så jag började ringa runt när vi landade, men oj då var det typ efter bara 10 minuter slut på pengarna!?? I sms hade det även stått att det ringdes billigt i hela EU, och då slog det mig ju att Gran Canaria inte ingick i EU, snacka om jag kände mig lurad. Ska fasen ringa Sverker Olofsson och klaga över Halebop!! Snacka om lurendrejeri!!
Jajaja..efter 45 min i inchekningsdisken så gick vi upp på vårat fina rum och bytte om och hoppade ner i poolen.

Söndag: Var liksom julafton därnere så allting var som stängt så vi segade bara nere vid poolen hela dagen.

Måndag: Vi tog en taxi in för att handla på mellandagsrean. Men det var stört omöjligt att handla, för det var hur  mycket folk som helst!! Så tillslut gav vi upp och åkte med en taxi i ilfart hem igen till hotellet. Ja det är då inte klokt vad de kör som galningar där. Och det kändes ju inte så trevligt när man sitter och håller i det dyrbaraste man har och så sitter han helt löst, utan bilstol och bälte. Hade hjärtat i halsgropen hela vägen.

Tisdag: Tog en lång promenad längs strandpromenaden. Var riktigt skönt att röra på fläsket. Var mycket turister där (på gott och ont) Kan dock säga att det var inte det barnvagnsvänligaste stället.
Men kul att se något nytt.

Onsdag: Jag och Casper, Stina, Albin och Anne-Marie hade bokat in oss på en delfintur. Åkte buss till Puerto Rico och var ute till havs några timmar. Vi fick visserligen se delfiner men de hann liksom aldrig fastna riktigt på kort. Men kul att hitta på något. Petter och Oscar åkte på fisketur.
Petter fick inte ett piss och Oscar en stingrocka och några andra på båten tog upp dragonfisch och barracuda.

Torsdag: Jag, Petter och Casper tog lokalbussen till ATLANTICO, ett köpcenter bortanför Bahia Feliz. Ville dit på mellandagsrean. Och eftersom jag var lite smått putt på Petter över att han åkte på sina jävla fisketurer tyckte han att jag förtjänade en heldag med shopping, och då blev jag glad igen ;)
Fick än en gång vikt nojja när deras strl var size zero. Men hittade till slut ett par jeans, kofta och skor. Men det var mysigt att bara gå jag o min lilla familj, Blir lätt rörigt när man ska springa omkring med 13 personer och försöka följa allas viljor.


Fredag:  Vaknade kl 05.30 av att Caspergubben spydde ner hela mig i sängen. Yummy tänkte jag, väckte Petter och jag sprang med en skrikande Casper till duschen. Väl i duschen ser jag en bautamegajättestor kackerlacka sittandes precis brevid oss på dörren. Skriker till Petter och han blir lika rädd han. Vi kutar ner till receptionen och e upprörda och får då med en sprayflaska för att ta död på fanskapet. (Vilket det som tur gjorde!)
Petter och Oscar for sedan på deras redan inbokade  fisketur från 8.00- 16.00. (Petter fick då en muräna)
Själv fick jag sitta instängd på hotellrummet med en kräkandes liten Casper. Det var både jobbigt att se Liten må dåligt samt att det var jävulskt tråkigt när det var den finaste dagen, samt att jag höll på att krypa längs väggarna. Och varför måste spanjorerna dubba alla program till spanska?? Var tog läskunningheterna vägen??
 
Lördag:  Hemresa kändes skönt att få komma hem till Sverige, för då visste jag att om det skulle bli allvarligare med Casper så fanns det ju iaf sjukvård.
Som tur var så kräktes inte gubben nått mera under den dagen.
På Arlanda bestämde sig jag, Linda och Hellen för att den som gick ner mest ( nådde sin målvikt) tills den sista maj skulle få lite pengar. Vi ville alla gå ner lika mycket. Så nu gäller det!=) Vi skulle då fira med utgång i Umeå!

Söndag: Klev av natttåget i Östersund. Kom hem genom dörren och sedan så spydde jag som en gris. Ja välkommen hem, eller vad säger man?
Hela min familj ligger nu i världens aggresivaste magsjuka. Vi kräks alla om vartannat. Jobbigaste är det nog för Casper som var liten innan, nu e det bara ben kvar.
Själv har man ju ett rejält fettförråd att ta ifrån ..:)
Men gissa vem som leder vikttävlingen då?..hehe

Citat för dagen: Borta bra men hemma bäst!


Här kommer lite bilder:
     
      
     
  

sist men inte minst..ett kort jag snodde från maddes sida!=) tackar! :)

Hasta la vista baby...

Snacka om long time no seen...
Jag e ruggig långsam på att uppdatera min blogg. Men kan väl skylla lite på tidsbrist och borttappande av lösenordet jämt oxå!=)

Idag är dagen D! ikväll går tåget och imorgon så flyger vi till Gran Canaria! Ska bli såå skönt att få komma bort och få något att annat att tänka på! Och bara få rå om varandra!
Antar att jag lägger upp lite bilder när vi har kommit hem!

Julen var bra, kändes inte riktigt som jul men ändå. Hade de mysigt både i ström o i hoting.
Casper fick mycket fina saker och han tyckte nog det var kul när tomten kom, fastän han blev lite rädd! Så fort han ser en tomte utbrister han- totto totto..=)

Var ut på juldan. Blev tyvärr full som en kajja men hade nog ganska kul iaf! Många gamla kära vänner som jag verkligen har saknat, och det hoppas jag att dom alla vet om!! Ingen nämd och ingen glömd! Men förövrigt är väl ström som det alltid brukar vara. Kul för en kväll men skönt att få åka därifrån!
Sedan har man väl insett att man början nog bli lite för gammal för allt sånt där, tragsikt men sant, eller inte. Tycker faktiskt det är rätt skönt att äntligen ha hittat sin plats i livet när det gäller vissa saker.
Här är iaf lite bilder från kvällen:
   
Ni kanske inte vet om det, Men ni betyder ALLA såå mycket för mig!! Och jag lovar att jag ska bli bättre på att höra av mig!!! Och killen i mitten, han e min ;) yummy yummy..haha

Nyår var även det mysigt, var hos syrran m. familj. vi åt åt och åt. Synd bara att man jobbade morgonen därpå.
Hade även hel dag med syrran på stan igår. tack syster för fikat!!=) Puss


Idag ska jag få träffa mina flickor sofia o mellen en sista gång innan jag åker! Och imorgon åker sofia =(( Usch vad tiden har gått och va lite vi har hunnit ses!! Men vi vet ju var vi har varandra och var telefonen finns!!=)
Men ska iaf bli mysigt att träffas och kramas!! Love love love
Och snart kommer nina hem...äntligen..vill inte ha henne i afrika just nu när det är som det är men inte som det ska där..blähh

Har även renoverat om lite i caspers rum! Han blev väldigt nöjd, hoppade direkt upp i sängen och ville inte krypa därifrån, vi tar det som ett gott tecken!
Tog med mobil kameran, därför rummet ser gult ut. Är egenligen hel vitt!


Nu måste jag hinna duscha innan lille bus vaknar, sen bär det av till stan.
Hare bra alla! så hörs vi när jag kommer hem!!

Puss!!

RSS 2.0